fighter
[ New messages · lietotaji · Foruma noteikumi · Meklēt · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Apply, xrallyx  
ieteikums servera foruma uzlabosanaim
andruxDate: Tuesday, 2008-03-11, 3:02 PM | Message # 1
Lieutenant
Group: Checked
Status: Offline
ieteiksu psyho stats uzlikt uz website loti laba lieta tur rada top100 playeru skillu,kills,death... cik killi un naves ir ar katru ieroci rada cik tu esi preciz un topclan .. rakstat ko jus par to domajat

Added (2008-03-11, 3:02 Pm)
---------------------------------------------
neieverojiet nelielo kludu foruma vieta es gribeju teikt weba biggrin :D biggrin

pwned :P

LimpidFXDate: Tuesday, 2008-03-11, 5:02 PM | Message # 2
Major-general
laba ideja...
starpcitu..rallluk tu tikai atbildi :P ko darit kad kvieplis ienak ar manu nick un boja rank? biggrin
reizes 5piekeru nik96 staigajot ar manu nick uz zaudejot :@ vnk besi ara..es te cenchos un bac viens kvieplis visu sapish biggrin ban? wink dry

JOIN THE HATE CREW :megaphone:

andruxDate: Tuesday, 2008-03-11, 11:28 PM | Message # 3
Lieutenant
em ja tu pieregistrejies tiesi psyho stat weba tur automatiski savojas ip ,bet es tiesak nezinu ka tur notiek tas ka ar tavu nick 4akare rank,skill ... man pazistamiem ir webs ar psyhostatiem + kkada anti sistema pret sito visu vajadzes pajautat jo vini teica ja tu esi weba pieregojies tad nevar ar tavu nick kautko zaudet tev + - . pritom deretu pajautat par visu to . ja kas uzzinasu tiesak smile cerams ka xrallyx paskatisies . ok

Added (2008-03-11, 11:28 Pm)
---------------------------------------------
nu un ja tu spele no majam tur tev vajadzetu ip radit no ka tu visu laiku spele ... bet par to ipasi neesmu specis.un tas ari ir nedaudz pagruti visu to taisit

KilljoyDate: Tuesday, 2008-03-11, 11:33 PM | Message # 4
Major-general
Group: Moderators
te a tiem psycho statiem ir ka ir ... uz UCOZ PHP NEUZLIKT! tatad ari par psycho stats nebus tur ir janem atsevisks hostings nu taka HateCrew klanam biggrin

I am Hatered,Darkness And Despair !

andruxDate: Wednesday, 2008-03-12, 5:40 AM | Message # 5
Lieutenant
ari laba ideja protams tas aiznem ilgu laiku un saubos ka kads to daris bet es ceru ka tadi buss ... reali man tie psyho stats prikoli cool

KilljoyDate: Wednesday, 2008-03-12, 7:02 AM | Message # 6
Major-general
nu rallys to nedaris jo vins no web ne chuk chuk biggrin paris html tagus tik zin,nu bet man to darit likt atseviski visu uz hosta bla bla negribas

andruxDate: Wednesday, 2008-03-12, 7:53 AM | Message # 7
Lieutenant
ne nu var jau sarunat ar jums kopigi sataisit es jau varu dabut visas progas paraugus bet uzlikt es nerubiju teiksu godigi taka vieniga problema ir webs+uzlikt par parejo tur var nokartot .... bet nu ta ir tikaj tada doma un ieteikums ja kads velas sakat varam sadarboties un izveidot smile happy

KilljoyDate: Wednesday, 2008-03-12, 8:20 AM | Message # 8
Major-general
nekadas progas nav vajadzigas PHp programmesanas valoda jazin. man tie visi psycho stati ir biggrin

andruxDate: Wednesday, 2008-03-12, 8:28 AM | Message # 9
Lieutenant
a nu tas jau labi nu nez ja tu gribi varam pameginat kautko sarunat ar vel kadu piemeram limpidu un uztaisit

LimpidFXDate: Wednesday, 2008-03-12, 9:05 AM | Message # 10
Major-general
es iesukaju shitaja visa biggrin viss ko es maku ir sedet i-neta un zinu 5 codus biggrin

JOIN THE HATE CREW :megaphone:

AcDcDate: Wednesday, 2008-03-12, 10:10 AM | Message # 11
Lieutenant-general
Group: VIP
limpid,pasaki rally lai uzliek tev acc uz nika :P (kaa man) neviens nevar pizdiit XP un ar tavu niku spelety.

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2025
Make a free website with uCoz