Man Bans ? :o
|
|
Susliks | Date: Monday, 2007-12-24, 11:35 AM | Message # 1 |
Man
Group: Checked
Status: Offline
| Yo .. Biju paspeeleejis drusku sitai serverii un dabuuju BAN no admina ... Kaa vispaar var adminam likt ACC ja vins nemaak atskirt chiiteru no laba speeleetaaja ? Vina uztveree man bija AIM Speeleeju CS jau 5 gadus... Man nav probleemu ielikt speeleetaajiem galvaa ar ''Scout'' vai glock, jo es ar tiem abiem ljoti labi maaku speeleet... Nav mana vaina ka serverii daudz botu, kuriem 12 gadi un kuri nemaak speeleet... Sajaa gadiijumaa admins nemaz neskatiijaas vai man ir chiiti vai naw... vinu tikai vajadzeeja nosaut ar ''Scout'' paaris reizes lai man uzliktu ban... Pats esmu bijis admins 2 serveros.. viens sky-unit.oo.lv un otrs tnt.oo.lv abi serveri ir ciet... Jo vini pajuka deelj dazhiem lohiem. Zinu paarsvaraa visas admin komandas Admins kas uzlika ban bija --> xrallyx Varat man luudzu nonjemt ban? ... Mans IP --> 213.35.195.154 Ar baigo besi ... SusLjikS Added (2007-12-24, 11:35 Am) --------------------------------------------- Ew nu ZB jau ... atkal man BAN uzlika jo domaaja ka man AIM ... Cik reizies man jaaatkaarto ka man nav AIMs. !! Vajag iemaaciities shaut kaadreiz ! Neticat ka man nav aim? Naakamreiz ieraxtad demo !!!!!!!!!!! un tad redzeesiet ka nav. Paaris mapes ieprieksh .. emka ar vienu cumaaru salika mani.. un tagad ? dabuu score 8 - 0 un ban .. tikai taapeec ka emkam hedaa ? admins kas uzlika ban --> emka nesaprotu kapec emkam iedots ACC ja vins bano ne tos cilvekus ... Iepriekseejaa mapee 3 chiiteri bija, nomainiijaas mape un emka izbanoja tikai vienu no viniem. 
Totaly 0wn3d
Message edited by Susliks - Monday, 2007-12-24, 11:38 AM |
|
| |
egsp | Date: Saturday, 2007-12-29, 2:22 AM | Message # 2 |
 Colonel
| lol tev bija cd hack
oh you fuck off i m 100% addicted to Counterstrike.
|
|
| |
Gaara | Date: Saturday, 2007-12-29, 10:38 AM | Message # 3 |
 Major-general
Group: Users
| Susljik ja tu taads pro kapec speelee shajaa serverii? a? speelee kaadaa tad pro serverii del kam tev speeleet taadaa nu ne pro serverii? kaut kaa aizdomiigi ! Savaadi gan
Gaara will kill you all!!! Muxaxaxaxxaxaxaxa !!! I'm the Sand Demon
|
|
| |
Susliks | Date: Sunday, 2007-12-30, 1:55 AM | Message # 4 |
Man
| Quote (egsp) lol tev bija cd hack tiesaam ? Quote (Gaara) Susljik ja tu taads pro kapec speelee shajaa serverii? a? speelee kaadaa tad pro serverii del kam tev speeleet taadaa nu ne pro serverii? kaut kaa aizdomiigi ! Savaadi gan gaara, taadus 12 gadiigos kaa tu, kas ir saskatiijushies ''Naruto'' es lieku kaa siikos ... Es esmu atspeeleejies pro serverus ... cs.rush.lv kad speeleeju, tur gruuti kaadu nosaut... es vnk speeleeju serveros kur var salikt reaali visadus botus... + man patiik war3 serveri, un latvijaa war3 serveru nemaz tik daudz nav... vismaz nav tik daudz serveru kur es vareetu speeleet. ! Un man ir vienaads IP ar visiem mana providera lietotaajiem.. (Ja kaads dabuu ban kaadaa serverii, tad visiem mana providera lietotaajiem ban tajaa serverii) ... taapeec es nevaru paspeeleet daudzos war3 serveros.
Totaly 0wn3d
Message edited by Susliks - Sunday, 2007-12-30, 1:58 AM |
|
| |
egsp | Date: Sunday, 2007-12-30, 4:22 AM | Message # 5 |
 Colonel
| bet isteniba pa tiem war3 piekritu un talak gan ta aizdomigi lol
Message edited by egsp - Sunday, 2007-12-30, 5:43 AM |
|
| |
Gaara | Date: Sunday, 2007-12-30, 5:49 AM | Message # 6 |
 Major-general
| susljik tu parasti loxs esi un speelee citu serveri chiiter takshto te man nemelo un man nav 12 gadu lol :P kaada tev dala ko es skatos un kas man patiik? Added (2007-12-30, 5:49 Am) --------------------------------------------- tu no taa pa muuti no maniem draugiem vari kankretna dabuut
|
|
| |
egsp | Date: Sunday, 2007-12-30, 5:51 AM | Message # 7 |
 Colonel
| suslik ienaksi tev uz muzu banu uzliksu
|
|
| |
Susliks | Date: Sunday, 2007-12-30, 6:48 AM | Message # 8 |
Man
| Quote (Gaara) susljik tu parasti loxs esi un speelee citu serveri chiiter takshto te man nemelo un man nav 12 gadu lol :P kaada tev dala ko es skatos un kas man patiik? :D:D Quote (Gaara) tu no taa pa muuti no maniem draugiem vari kankretna dabuut no taviem paareejiem 12-14 gadiigajiem draugiem ? :D:D:D vai kaa nobijos Quote (egsp) suslik ienaksi tev uz muzu banu uzliksu nu davaj liec...
Totaly 0wn3d
|
|
| |
Gaara | Date: Sunday, 2007-12-30, 2:07 PM | Message # 9 |
 Major-general
| domaa man 12 gadu davai posporim ka man daudz vairaak saku un man nav 12-14 gadu draugiem 18.... un taa taalaak un no viniem norausies !! a tu zha krievs ? ak da 1 visi krievi ir piderasi vijobastie neko nemaak tik psixot i viss !!! i abzivatca
|
|
| |
egsp | Date: Sunday, 2007-12-30, 2:26 PM | Message # 10 |
 Colonel
| man gan no 15 lidz 21
|
|
| |
Susliks | Date: Sunday, 2007-12-30, 5:02 PM | Message # 11 |
Man
| Quote (Gaara) domaa man 12 gadu davai posporim ka man daudz vairaak saku un man nav 12-14 gadu draugiem 18.... un taa taalaak un no viniem norausies !! a tu zha krievs ? ak da 1 visi krievi ir piderasi vijobastie neko nemaak tik psixot i viss !!! i abzivatca :D:D nu gan tev armija aizej padrochii ar vinjiem ... mosk kaut kam vismaz noderiigi buusiet Quote (egsp) man gan no 15 lidz 21
Totaly 0wn3d
|
|
| |
egsp | Date: Sunday, 2007-12-30, 8:59 PM | Message # 12 |
 Colonel
| tsa bija uzbrauciens vai nobrauciens isteniba tevi unban vajag uz cik tevi ban???
|
|
| |
Gaara | Date: Monday, 2007-12-31, 6:07 AM | Message # 13 |
 Major-general
| naac susljik kompaanija kopaa buus interesantaak nee vispaar nee es neesmu gejs atshkiriibaa no tevis
|
|
| |
egsp | Date: Monday, 2007-12-31, 11:20 AM | Message # 14 |
 Colonel
| lol close topic
|
|
| |
Killjoy | Date: Friday, 2008-01-04, 4:29 AM | Message # 15 |
 Major-general
Group: Moderators
| wow baigais uzbrauciens suslik, tas ka cilvekam anime/manga patik nenozime ka vins sikais...
I am Hatered,Darkness And Despair !
|
|
| |